Video: Stranac nožem ubo trogodišnjaka na ulici

Žena je snimljena kako ubada dječaka u lice prije nego što je pokušala udariti i malu sestru. Dječak, tri godine, napadnut je u toku šetnje sa majkom dok su sestra i otac šetali iza njih ulicom u Tbilisiju u državi Georgia.

Na snimci se vidi kako žena prilazi dječaku, izvlači nož iz crne torbe i ubada ga po licu. Okrene se i pokuša ubosti i drugo dijete. Otac povlači dječaka prije prije nego što potrči za njegovim napadačem.

Pokušao je da je zaustavi kada ona se odjednom okrenula prema njemu s oštricom stisnutom u desnoj ruci i nasrnula na njega.

51-godišnji napadač pobjegao je s mjesta događaja, ali je kasnije lociran i uhapšen pod optužbom da je namjerno nanio ozbiljnu povredu zdravlja maloljetnika, prenosi Daily Mail.

Roditelji djeteta koje je napalo rekli su da nikada ranije nisu vidjeli osumnjičenog, a policija nije objavila potencijalni motiv napada.

Osumnjičeni se suočava sa do 10 godina zatvora ako bude osuđen.

Ozlijeđenog dječaka hitna je pomoć prevezla u lokalnu bolnicu sa „umjereno teškim“ posjekotinama na obrazu i nosu, objavio je Daily Mail.

Otpušten je iz klinike Zhvania u četvrtak, rekla je za Gruzijski dnevnik maksilofacijalna hirurgica Natia Vasadze.

„Poboljšalo se zdravstveno stanje, [i] dijete namjeravamo otpustiti. Pacijent je imao prilično duboke rane u predjelu nosa i desnog obraza, “rekao je Vasadze. „Pružili smo početnu hiruršku njegu pacijentu, a zatim zašili ranu. Trenutno se zdravstveno stanje poboljšalo i on će biti otpušten. “

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite Vaš komentar!
Unesite ime ovdje